De Linde

Timpaan heeft in oktober 2014 het eerste deelplan in Zuiderloo in verkoop gebracht, de Linde. Het project de Linde bestaat uit 70 koopwoningen, waarvan er in de 1e fase 59 woningen in verkoop zijn gebracht. Alle woningen zijn voorspoedig verkocht.

Het project bestaat uit Timpaan Verandawoningen (geschikt voor starters), ééngezinswoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen. Bijzonder is dat op de kavels bestemd voor vrijstaande woningen en twee-onder-één kapwoningen, per kavel uit meerdere type woningen kon worden gekozen in diverse prijscategorieën. Zo is er een divers beeld ontstaan, bepaald door de keuze van de kopers.

Wethouder Fred Dellemijn van de gemeente Heiloo heeft de officiële eerste paal geboord in oktober 2015. Ook werd er een gat geboord waar een bouwoffer in de vorm van diverse munten werd begraven.

Vijf aannemers realiseerden het plan: Scholtens Projecten, Heddes Bouw en Ontwikkelings B.V., Henselmans Bouw, IQ-woning/Ballast Nedam en VDM Woningen B.V. De eerste woningen zijn het voorjaar van 2016 opgeleverd. AW Groep uit Lisse heeft de bouwrijpwerkzaamheden uitgevoerd.