Inschrijven

We werken in dit project met een digitale inschrijving. Ga naar het inschrijfformulier. U komt dan op het inschrijfformulier, waarop u de (ontbrekende) gegevens kunt invullen en uw voorkeurskeuze(s) voor een woning kunt aangeven. Indien u het gehele formulier hebt ingevuld en ondertekend doet u automatisch mee aan de toewijzing. Na digitale ondertekening van het inschrijfformulier ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging met uw inschrijving.

Op zondag 21 juli 2019 om 23.59 uur sluit de inschrijving. De woningen worden toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig hebben ingeschreven vóór 22 juli 2019. Alle correcte inschrijvingen worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst. Op maandag 22 juli 2019 zal de toewijzing plaatsvinden.

De woningen zullen worden toegewezen op 1e voorkeurskeuze. Bij meerdere gegadigden voor één bouwnummer vindt de toewijzing plaats op basis van loting. Als de 1e voorkeurskeuze voor een specifieke woning al aan een andere gegadigde is toegewezen, kan een eventuele 2e keuze worden toegewezen, enz. Indien u een woning krijgt toegewezen, krijgt u hierover maandag 22 juli 2019 telefonisch of per e-mail bericht. U heeft dan de keuze om de woning te accepteren of te weigeren. Bij acceptatie kunt u gelijk een vrijblijvende afspraak maken met de makelaar.

Kuyper & Blom Makelaars

Stationsweg 102

1852 LN Heiloo

info@kbmakelaars.nl

072 – 532 24 20