Stappenplan

1. START VERKOOP

De brochure, prijzen en digitale kavelkaart is online beschikbaar gedurende een door de ontwikkelaar aangegeven periode is er de mogelijkheid om je online in te schrijven.

2. FOLDER EN PLANNEN DOORNEMEN

Nadat de woningen online beschikbaar zijn heeft u een week de tijd om u goed in te lezen, de locatie te bekijken en de omgeving te ervaren.

3. DE INSCHRIJVING

U heeft u verdiept en u weet nu waar uw voorkeur naar uit gaat. Op basis van uw voorkeur maakt u een account aan via de website en geeft uw voorkeur op. Vergeet niet uw volledige profiel in te voeren anders kunnen we geen contact opnemen wanner u een woning toegewezen krijgt.

4. DE TOEWIJZING

Na de sluitingsdatum van de online inschrijving worden de woningen door Timpaan zelf toegewezen. U krijgt bericht van de makelaar dat u een woning toegewezen heeft gekregen of dat u op de reserve lijst geplaatst bent.

5. VERKOOPGESPREK MET DE MAKELAAR

Na de toewijzing wordt u door de makelaar uitgenodigd om samen de contractstukken door te nemen. Tijdens dit gesprek kunt u al u vragen aan de makelaar stellen.

6. TEKENEN VAN HET CONTRACT

U ziet uzelf er al wel wonen, u weet het zeker. Dan gaat u nogmaals naar de makelaar om de koopovereenkomst, de aannemingsovereenkomst en de overeenkomst met Klimaatgarant te tekenen.

7. IN GESPREK MET DE KOPERSBEGELEIDER

Met de kopersbegeleider van de aannemer kunt u uw individuele woonwensen en het meer- en minderwerk bespreken.

8. BEZOEK DE SHOWROOMS

Via de aannemer ontvangt u een uitnodiging voor de tegel en sanitairshowroom hier wordt u in de gelegenheid gesteld om uw persoonlijke keuzes te maken. Voor uw keuken kunt u terecht bij Bruynzeel. Deze is niet in de prijs van de woning inbegrepen. De keuken kan na oplevering van uw woning door de aannemer geplaatst worden.

9. NAAR DE NOTARIS

Wanneer er aan alle opschortende voorwaarden uit de koop en aanneemovereenkomst is voldaan krijgt u een uitnodiging van de notaris. Bij de notaris wordt de ‘levering’ geregeld. Op het moment van tekenen van de leveringsakte bent u eigenaar van de grond en de in aanbouw zijnde woning.

10. START BOUW

De bouw start vaak met een feestelijke bouwactiviteit. Tijdens de bouwperiode wordt u door de aannemer regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Voor de oplevering is er nog een kijk- en inmeetdag.

11. DE OPLEVERING

De sleutel is voor u! Tegen het einde van de bouwperiode gaat u van de aannemer een uitnodiging krijgen voor de oplevering van uw huis.

12. NAZORG EN GARANTIE

Na oplevering kan het zijn dat er nog punten afgehandeld moeten worden. Bij oplevering zult u op de hoogte worden gesteld. U kunt nu heerlijk wonen!