Op 12 juni start de verkoop van deelplan 2 van De Linde. De Linde 2 is onderdeel van het gebied Zuiderloo te Heiloo en bestaat uit 63 woningen.
Evenals deelplan 1 kent De Linde 2 een grote verscheidenheid aan woningtypen. Van betaalbare starterswoningen, de Timpaan Verandawoningen® tot riante twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen op ruime kavels. Dus volop variatie in een kleinschalige dorpse setting.

 

Verkoopmanifestatie

U bent van harte welkom op de verkoopmanifestatie op maandag 12 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Deze vindt plaats in Bowling & Partycenter Heiloo aan de Kennemerstraatweg 341 te Heiloo. We hopen u daar te mogen begroeten!

De brochures, tekeningen, prijslijsten en inschrijfformulieren zullen vanaf de start van de verkoopmanifestatie worden vrij gegeven.

Bent u verhinderd, dan kunt u de brochure, prijslijst en inschrijfformulier ook bij de verkopend makelaar Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 te Heiloo ophalen of vanaf dinsdag 13 juni via de website www.heiloo-zuiderloo.nl downloaden.

Het inschrijfformulier dient uiterlijk dinsdag 20 juni 2017 voor 12.00 uur te worden ingeleverd bij Kuyper & Blom Makelaars (info@kbmakelaars.nl – 072 – 532 24 20).