Rijsenhout, 18 september 2014.

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de verkoopmanifestatie van fase 1 van deelplan De Linde in project Zuiderloo. Deze vindt plaats op zaterdag 25 oktober 2014 van 11.00 uur tot 13.00 uur in Brasserie In ’t Groen aan de Lagelaan 8 in Heiloo.

Tijdens de verkoopmanifestatie kunt u informatie inwinnen bij de projectontwikkelaar Timpaan over de verschillende woningtypen. Ook aanwezig zijn de betrokken makelaars, Kuyper en Blom Makelaars en VLIEG Makelaars. De brochure, de prijslijst en een inschrijfformulier liggen tijdens de manifestatie voor u klaar. Mocht u op deze dag verhinderd zijn, dan kunt u vanaf maandag 27 oktober de documentatie ook ophalen bij de makelaars op kantoor.

Deelplan De Linde telt in totaal 70 woningen en is gelegen bij de Hoogeweg in de noordwesthoek van Zuiderloo. In fase 1 worden de eerste 57 woningen aangeboden door Timpaan. Het betreft de volgende woningtypen:

 

  • 16 Timpaan Verandawoningen (6 hoekwoningen en 10 tussenwoningen)
  • 13 Eengezinswoningen (6 hoekwoningen en 7 tussenwoningen)
  • 14 Twee-onder-één-kapwoningen (keuze uit diverse soorten)
  • 14 Vrijstaande woningen (keuze uit diverse soorten)

Voor de twee-onder-één- kap woningen en de vrijstaande woningen kunnen kopers zelf een keuze maken uit diverse typen woningen. Start bouw staat gepland vanaf 2e kwartaal 2015.

 

Het type Comfortwoning, een levensloopbestendige woning, gaat in een volgende fase in de verkoop. Zodra hierover meer bekend is zullen wij u nader informeren.

De wijkindeling van De Linde is karakteristiek voor het nieuwe Zuiderloo. Het krijgt een kleinschalige en dorpse uitstraling, waarbij de verkaveling zoveel mogelijk de natuurlijke lijnen van het bestaande landschap volgt. Samen met de grote variatie in woningtypes zorgt dit voor een dorpse en landelijke woonsfeer.
Meer informatie vindt u op www.heiloo-zuiderloo.nl

Like onze facebookpagina https://www.facebook.com/Zuiderloo, zodat wij u de komende tijd regelmatig op de hoogte kunnen houden van het project!

Graag tot 25 oktober. U bent van harte welkom!