Vandaag is de online verkoop gestart van De Linde Zuid fase 3 te Heiloo. Bekijk hier het aanbod en schrijf u hier in voor de woning(en) van uw voorkeur. Let op: u moet het gehele formulier invullen en ondertekenen om in aanmerking te komen voor een woning. De inschrijving sluit op maandag 30 september 2019 om 12:00 uur.

In de derde fase van De Linde Zuid bieden wij 6 vrijstaande woningen van de Zilverlinde (bouwnummers 1 en 4), Haaglinde (bouwnummers 2, 3 en 49) en Zomerlinde (bouwnummer 48) aan en 2 halfvrijstaande woningen van het type Knotlinde (bouwnummer 46 en 47). De prijzen van de woningen variëren van € 325.000,- tot € 715.000 VON.

De 6 vrijstaande de 2 halfvrijstaande villa’s vormen de west en de oostrand van de wijk. De mix van klassieke accenten en eigentijds comfort levert een aantrekkelijk woonmilieu op. Goed voor fantastisch wonen.

Digitale inschrijving

We werken in dit project met een digitale inschrijving. Ga naar  https://account.heiloo-zuiderloo.nl/account/digitaal-inschrijfformulier-fase-3/.
U komt dan op het inschrijfformulier, waarop u de (ontbrekende) gegevens kunt invullen en uw voorkeurskeuze(s) voor een woning kunt aangeven. Indien u het gehele formulier hebt ingevuld en ondertekend doet u automatisch mee aan de toewijzing. Na digitale ondertekening van het inschrijfformulier ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging met uw inschrijving.
De woningen worden toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig hebben ingeschreven vóór 30 september 2019 om 12:00. Alle correcte inschrijvingen worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst.

Heeft u vragen over (een van) de woningen? Neem contact op met de makelaar.

Kuyper & Blom Makelaars

Stationsweg 102

1852 LN Heiloo

info@kbmakelaars.nl

072 – 532 24 20